Utbud för dig som är privatkund

Vi importerar kvalitetsviner med biodynamisk eller ekologisk inriktning. Bakom vinerna finns omsorgsfulla, hängivna vinbönder som arbetar med stor respekt för naturen och som värnar om vinernas äkta uttryck. Odling och produktion sker på inriktningens nivå, avsett om producenten har valt att certifiera sig eller ej. Det ger viner som kan uttrycka ursprung och stildrag från sin plats, det vi brukar kalla terroir.

Ett stort utbud av våra viner finns att beställa via Systembolagets beställningssortiment och vi lanserar regelbundet viner i det tillfälliga sortimentet, som du hittar i Systembolagets specialhyllor. Via länken nedan hittar du aktuellt utbud på Systembolaget just nu. Om vinet inte går att beställa kan du kontrollera vilka butiker det eventuellt finns i. Flaskor kan finnas kvar från tidigare lanseringar i det tillfälliga sortimentet och då kan du be din Systembolagsbutik ta hem vinet från en annan butik.

VINER PÅ SYSTEMBOLAGET / BESTÄLLNINGSSORTIMENTET
• Vita viner
• Röda viner
• Mousserande viner
• Rosévin
• Blandlådor
Övriga produkter

ALLA VÅRA VINER
Det går att beställa viner ur hela vårt sortiment. Kontakta oss via mail till privatimport@kvalitetsviner.se för priser.
Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.